Tisdag

Kom hem för en timme sedan. Har sovit hos mamma inatt för jag har mått så jävla dåligt. Förkyld o skit... Jag o pappa åkte till baby igår o hämtade nycklen till hans lägenhet. Wihoo blir party i helgen. Kristin kommer imorgon natt. Så naaajs! :) Palla jag glömde mobilen hemma igår oxå... Alla har bombat den haha. Sorry! Imorgon ska jag till skolan även fast jag mår röv! Ska redovisa sen ska jag, danne, sara o tessan till åstorp. Tessan ska tatuera sig o danne ska boka tid o sara ska lämna en skiss. O jag ska hålla tessan i handen såklart (:

Ikväll ska mycket fixas, för sen i veckan har jag fan inte tid!

Kolla paradise
Klippa mig
Fixa naglarna
Måla joys naglar
Skriva klart mitt arbete
Diska
Städa undan
Lägga in tvätten
Packa min nya väska ;D

Mami o lil sis va i kristianstad idag o kollade bal klänningar. Mami köpte en fet snygg väska till mig. 699:- mjau! Tack mami♥ O jag var så duktig o gjorde riktig potatismos o ungstekt falukorv o sallad som stod på bordet när dom kom hem. Bästaste dottern är jag allt!

Nej nu ska jag fixa en jävla massa... Bye!



Hihihihi

Såna som visst påstår att dom inte läser min blogg fick visst psyk bryt när dom såg att jag rankat deras ugly ass tatueringar på min "fula tatueringar listan" :)




Skadeglädje - den bästaste glädjen

Fula tatueringar

Ytterst fula eller meningslösa kan jag tycka!


Jaha?


Haha. Allvarligt talat...


Stjärnor. Såå drygt. ALLA har såna. Folk har verkligen ingen fantasi...


Vad ska det föreställa för det första? Riktigt ute + hur snygg e den o visa med allt fett på sidorna?




Onani!?

- Säg inget ont om onani, det är ju sex med någon jag älskar ♥ ;D


Måndag

Drog inte till skolan idag. Mådde inte för jävla bra när jag vaknade... Snuvig o ont i halsen :( Men mår bättre nu så bokade soltid 19.40. Köpte Saras solkort oxå för hon har ändå ingen nytta av det, o det har ju jag nana ;D Får passa på o steka nu i innan torsdag så min tatuering inte blir förstörd /:

Papi hämtar mig o joy vid 20.10 så ska vi åka o hämta nycklen hos baby. Jag ska ju va så duktig o passa hans lägenhet... not *host host* Nee jag o Kristin ska ut på stan på fredag så vi ska sova där (: Tack bby du e bäst<3



Söndags mys

En bra film + ostfondue ! Najs (:



Ny vecka wihoo

Denna veckan kommer bli bra (:

Helgen har spenderats med baby. I fredags drog vi till Natta en runda som hade fest. Sen drog vi på ngn hemmafest här i klippan. Jag drack bara en cider o några öl. Vi hade kul ändå (:

Har beställt nya extensions idag, o sara e så snäll som för över pengarna från sin internet bank så länge eftersom jag inte har fattat mig på min än. De e sjukt att man ska betala typ 80:- i avgift på banken för o sätta in pengar på ett annat konto. Mina gamla extensions börjar bli sledna somfan (har haft i dom typ 3 mån snart tror jag?). Vill inte ta av dom förens ja fått hem dom nya o bokat tid med bästaste tessan så hon har tid o sätta i dom. Så har lagt i en inpackning o ska klippa håret jag har i nu en bra jävla bit, sen när jag plockat av dom gamla ska mitt egna hår oxå klippas innan jag sätter i dom nya.

Ikväll blir det plugg. Har lite saker som ska vara inne denna veckan som ska fixas.

Jag o tessan ska försöka hinna dra till stan innan den 27'e o kolla bio. Har 2 gratis biljetter så jag tänkte bjuda henne (:

Får sola somfan nu i veckan, för man får ju inte sola när man tatuerat sig... Riktigt drygt.

På torsdag kommer kristin, så ska hon med när jag tatuerar mig såklart. O på fredag e det hennes tur att plågas. Ush jag är nervös... Inte för att det inte ska bli bra, nej för att det ska göra så olidligt ont. Knibbe sa min kommer ta 3 timmar. 3 TIMMAR ska jag alltså sitta där med en nål i min hud. Ush fy fan!

På fredags ska jag o kristin festa till det lite. Man får ju passa på medans hon e nere o hälsar på ;) Ska fråga baby om jag inte kan få hans nyckel, så slipper vi fixa skuts hem från stan. Måste fjäska lite för honom så jag får. Hö hö hö.


Ändring

Tatueringen är ändrad till den 28'onde. Alltså torsdag nästa vecka. Jag tror jag dööööör...

OMG!

Idag råkade jag missa första lektionen som visst var min ENDA. Smidigt? Not. Jag får fan skärpa mig nu o hålla koll på saker o ting... suck!

Drog iaf till skola för o skriva ut ett arbete men ingen skrivare funkade visst så whatever där missar jag ett arbete till pallalala! Snackade lite med sara iaf sen drog jag hem o fixade mig. Tessan o Thumos hämtade upp mig sen körde vi till stan. Käkade sen drog vi till åstorp o bokade tatuerings tid. JAPP, den 27'e (nästa vecka) ska man pinas igen. Herre gud jag är redan så j*vla nervös. Redan när vi gick innanför dörren o jag hörde ljudet från tatuerings saken började mitt hjärta slå 300 ggr snabbare! Tessan tycker jag e löjlig... Men jag tyckte verkligen det gjorde ruskigt ont när jag gjorde den förra. Meeeeen, vill man vara fin får man lida pin.

Vad jag ska göra är en hemlis så länge, ni får se när den e gjord (: Jag ska göra den i nacken iaf, o den e inte liten, o det kommer göra SÅÅÅÅ ONT!! Men den kommer bli sååå snygg.


Wish me good luck...


Måndag

Hade inget o göra så beställde hem lite saker :)


Navelsmycke

Läppsmycke


Nya extensions wihoo

Svar på några frågor...

... dock inte på alla för vissa frågor var bara patetiska. Jag menar vill ni verkligen veta såna saker om folk ni inte känner, då är ni bara sjuka. Så ursäkta att jag skrev att jag svarar på alla frågorna, skulle skrivit jag svarar på alla NORMALA frågor (:

Anonym: Favorit affär?
Jag handlar mest kläder o skor på internet på alla möjliga olika sidor jag hittar tex skotrend.se efashion.se. Annars handlar jag oftast på vanliga affärer som tex H&M, gina, dinsko, deichmann osv...

Anonym: Varför vill du alltid se så billig ut på dina bilder och ha så minimalt med kläder som möjligt? Varför slå rekord i att kn*lla allt som rör sig? Har du ett behov av uppmärksamhet?
Svar: Tycker du att jag ser billig ut är det ditt problem inte mitt tyvär (: Vet faktiskt inte ens vad rekordet i det är, så nej det är inget jag siktar på *l*. JAPP, det har jag ;D

Linda: varför har du inga bilder på din baby?? =) tränar du något? isf vad? du har skitfin kropp!
favvo parfym??? =) puss
Svar: Vi har inte träffats så länge, vill det ska vara seriöst innan. Men han är en skit fin kille, världens mysigaste o det kommer nog en bild snart (: Tack så mkt, nej jag tränar inget jag är för lat för det. Naomi campbell - cat deluxe.

Jess: vill du vara med i moore/slitz?
Svar: Nej det vill jag inte, inte just nu iaf. Kanske sen vem vet ;P

Vad vill ni veta??

Jag får ganska många kommentarer ibland där folk har frågor så jag tänkte vi kan ha en frågestund (: Ni får fråga mig precis vad som hellst, jag lovar att svara helt ärligt! Ni kan ju vara anonyma om ni vill, så hit me ;D ♥




Svar till någon...

Postat av: yeaah

Heey i love your hair!
Vad har du använt för hårfärg för att få de så ???
Snälla svara om du vet.. keep ya head up

Svar: Färgen heter mörk guldblond, sen har jag blonda slingor i (:


Torsdag

Lediga från skolan idag, najs! Sola & fixa naglarna e det enda på mitt schema för idag (:

Imorgon e det fredag o jag ska bara ta det lungt hela helgen med baby. Han kommer hit på fredag sen på lördag ska vi till hans papi (min blivande svärfar dåva) HAHA! Jag är kanske inte precis någon svärfar/svärmors dröm men det ska väl gå bra ändå... Mjau!



En person...

.. som du älskar av hela ditt hjärta - Mamma
.. som du skulle offra livet för - Lilla syster
.. som är den smartaste du känner - Cornelia
.. som alltid får dig på strålande humör - Joy
.. som får dig att le när allt känns tungt - Kristin
.. som är den omtänksamaste du vet - Pappa
.. som är en bitch - Jag själv
.. som är en fjortis - Kristin
.. som är en föredetta bästa vän - Sara A
.. som är snygg - Jay Sean
.. som är osmart - Jag själv
.. som är en riktig vän - Joy
.. som är din älskling - Jesper
.. som är den galnaste du vet - Tösse
.. som är den konstigaste du känner - Sara
.. som är underbar - Stora syster Johanna
.. som är dum -  Tila!
.. som du kan prata med om allt - Kristin
.. som är din barndomsvän - Danne
.. som du saknar - Kristin
.. som du har spenderat mest tid med på sistone - Jesper
.. som du var dum imot när du var mindre - Nikita
.. som du tycker är snäll  - Besnik
.. som du har sportat med - Lil sis
.. som du skulle vilja krama just nu - Mig själv
.. som du inte har träffat på länge - Farfar, farmor & morfar
.. som du vet saknar dig - Dom flesta (:
.. som du träffade idag - Bästaste Therese
.. som du tycker är söt - Jag själv.


<3





På tiden va?

Du som tjatat för du ville se mina ed hardy mysisar på, här har du några bilder... Ja dom e lite stora men vadåådaa





Are u happy face now? :D

Vet ni vad?

Nu e det slut på det roliga o dax för allvar. Pallalala...


Party party

Vi får hoppas denna kvällen slutar bättre än dom senaste huhu ;o Ses vi i dimman babes?

Godmorgon fredag

Sitter här o trängs med joy i soffan. Får sinne på henne! Hon fetar sig hela tiden ahhhh!

Första dagen i skolan igår, helt ok väl. Va trött som ett as eftersom jag inte sovit något för jag tänkte vända rätt på tiden igen. Slutade vid 12.oo o åkte med pappa hem till mamma. Sen drog jag o lil sis in till ä-holm. Gick en runda på stan o shoppade sen drog hon till hudteraputen så jag o j tog en kaffe på grafitti. Fy fan vad kallt det var ute då! Vi frös fan till is.

Köpte lite småsaker i stan typ lösögonfransar, rosa läpp penna, neonrosa ögonskugga fett cuuul, spetsleggins, pocahontas skor eller hur fan det stavas o lite annat bajs. Får väl lägga upp bilder sen (:

Drog hem sen decka jag direkt vid 19.oo. Vaknade tidigt imorse, men lektionerna var inställda idag så jag ska fixa lite andra saker. Ska städa o damsuga hela lägenheten för det behövs. Sen ska jag uträtta lite ärende i byn typ gå till apoteket, handla mat & cigg o gå till systemet. Ska fixa naglarna sen oxå för de har jag inte pallat än, o sen blir det hem till mamma o lämna joy, tvätta o fixa mig sen ikväll blir det partyy (:

Trevlig fredag på er alla mwa♥

Skola imorgon

Har vänt helt fel på tiden så kommer antagligen inte gå o lägga mig inatt... Palla jag måste va uppe till imorgon vid 20.00 för de ska bli rätt igen? Haha.

Ska slänga in två tvättar så jag har allt tvättat till helgen iaf om de nu skulle h'nda ngt kul. Ska fixa naglarna o göra fransk manikyr på tånaglarna igen. Den gamla börjar bli lide sleden... Sen vetifan? Måste ju sysselsätta mig hela natten typ. Blir väl en bra film eller 2 eller 3. Har ändå fått typ 100 filmer av J som jag inte sett än (: Bara för han e så bäst


Samanfattning av lovet

Har inte haft tid att skriva här, så mkt som hänt o man hittat på osv. Har umgåtts med Tessan o J en hel del. Nyår firades i ä-holm med J o hans "vänner", halva kvällen iaf sen tröttnade jag o drog ut med Jonas o hans vänner o shaka lite aaass ist. Har varit lite hos mami oxå o myst. J har varit här hos mig i 3 dagar nu, vi har kollat film, spelat skippo, betapet o vänt fel på dygnet ;P Mysigt ändå...

Imorgon börjar skolan igen, ska bli skönt o få rätt på tiden igen o ha ngt att sköta. Men ändå ganska tråkigt. Vi ska börja läsa nya kurser o sånt så hoppas det kan bli lite kul iaf (:


RSS 2.0